Spinn og vinn med jackpot-automater

Mega Fortune jackpot automat

Det finnes uendelig mange forskjellige spilleautomater på nett. Både når det kommer til klassiske spilleautomater og der mer moderne spilleautomatene med ulike temaer og mengder av bonusfunksjoner, finnes det et hav av muligheter. Men for deg som drømmer om beløp i millionklassen er det helt klart en jackpot-automat du burde prøve deg på.

Lyst på en god bonus? Hent store bonuser her

Progressive jackpoter

Når man snakker om et jackpotspill eller en jackpotautomat menes ofte spilleautomater med progressive jackpoter. Dette vil si at at førstepremien vokser hver gang noen spiller på automaten og kan ende opp i gigantiske summer. Det finnes både klassiske automater og moderne videoautomater som har progressive jackpoter.

Mega Fortune

En av de mest kjente jackpotautomatene er Mega Fortune som er laget av den svenske spillutvikleren NetEnt. Her spinner man eksklusive symboler som limousiner, diamanter og champagne-flasker. Dersom du får tre bonussymboler på en gevinstlinje trigges bonusrunden som altså gir deg muligheten til å stikke av med jackpoten. Denne automaten har flere ganger laget overskrifter med sine gigantiske utbetalinger. En nordmann vant for eksempel 133 millioner kroner på denne automaten i 2013 og en finne vant svimlende 17,8 millioner euro på spillet samme år. For tiden ligger jackpoten i denne automaten på 2.2 millioner euro og den vokser stadig. NetEnt har også kommet en oppfølger ved navn Mega Fortune Dreams og har også fokus på gull, glitter og luksus. Denne betalte ut rett over 4 millioner euro til en spiller i Sverige i mars i år og 2,5 millioner euro til en annen heldig spiller i januar.

Mega Moolah

Microgaming sin Mega Moolah er en annen populær jackpotautomat. Dette spillet tar deg med på safari på den afrikanske savannen. Her matcher du symboler som elefanter, giraffer og løver mens du håper å nå bonusrunden og sjansen til å vinne førstepremien. Bonusrunden trigges helt tilfeldig og garanterer gevinst på en av de fire progressive jackpotene i dette spillet. De ulike jackpotene heter Mega, Major, Minor, og Mini. Mini er den minste jackpoten og vil ikke komme opp i noen svære gigantsummer. Mega, derimot er den største av jackpotene og den du håper å slå kloa i. Mega Moolah skapte overskrifter i 2016 da en heldig spiller stakk av med Mega-jackpoten som da var på 98 millioner euro.

Hall of Gods

Hall of Gods er også en populær jackpotautomat fra NetEnt. Som navnet tilsier har denne automaten norrøn mytologi som tema og på hjulene vil du finne de mest kjente gudene som Odin, Thor og Loke, i tillegg til andre nordiske symboler. For å aktivere bonusfunksjonen må du få tre hammere – hvor som helst på hjul tre, fire eller fem. Du kommer da til en ny skjerm hvor alle symbolene nå har blitt gjort om til skjold. Her knuser du skjoldene med en hammer helt til du får tre like symboler. Disse symbolene vil avsløre om du vinner en pengepremie eller en av de tre jackpotene. Den største jackpoten i Hall of Gods ligger i skrivende stund på rundt 800 000 euro og den fortsetter å vokse helt til noen vinner den.

Det finnes som sagt et hav av muligheter for deg som ønsker å prøve lykken på en av de store jackpotene. Prøv spillene gratis og lær deg spillets funksjoner før du eventuelt velger å satse ekte penger. Lykke til!