Spille lotto på nett

Mange drømmer om å vinne hovedpremien i lotto, men hva skal til for å bli lottomillionær? Et populært spørsmål, men man burde kanskje først tenkt over hvor man spiller lotto. Det er nemlig lotterier hvor du kan vinne mye mer penger.

Les også: Gjør som mange andre nordmenn og vinne gratis nå, der finner du en norsk veiledning til de beste norske online casinoer.

Hvis du skal spille lotto på nett, er det fordi du ønsker å vinne mye penger, eller rett og

 slett fordi du ønsker spenningen.

De fleste som spiller lotto håper på å vinne penger, men sannsynligheten for å vinne

 er tross alt ikke veldig stor. Derfor er mange fornøyd med spenningen i seg selv, det er nesten blitt like viktig som å vinne for mange.

Lotto byr unektelig på spenning, litt krydder i hverdagen. Man trenger heller ikke spille for så mye for å oppleve spenningen. Det holder å spille for hundre kroner i uken, kanskje mindre også, alt etter hva du har råd til.

Slik spiller du lotto på internett

Du kan benytte norsk lotto når du spiller, der får du en fin gevinst om du vinner hovedpremien. Det er likevel langt unna de få millionene du kan vinne der, og hovedgevinstene som finnes i enkelte utenlan

dske lotterier.

Nettstedet Lotto Vinner har en god oversikt over utenlandske lotterier. Hvis du vil oppleve virkelig spenning, og muligheten til å vinne mange hundre millioner, så er det definitivt disse lotteriene du skal spille på.

For en fin oversikt over verdens største lotterier, se denne liste over lotto spill hos LottoVinner.